Noutati apetisante la China Blue

La nouă ani de la apariţia pe „piaţa culinară” a judeţului, restaurantul China Blue, de pe strada Bolyai 10, vine în întâmpinarea clienţilor cu noi oferte tentante.

Astfel, deja obişnuitele promoţii: gratuitate la al zecelea meniu al zilei servit, posibilitatea de a opta pentru meniu mare sau meniu mic, transport gratuit la domiciliu al comenzilor, vor fi completate cu „Happy hour”, „meniuri vegetariene”, „meniuri afrodisiace” şi „meniuri pentru cura de slăbire”.

„Happy hour” va oferi posibilitatea ca timp de o ora toţi clienţii din restaurant să aibă o reducere de 20 % la costul mesei servite. Primul client al zilei va extrage un bileţel ce va stabili ora în care se va consuma cu o reducere de 20 %. Anunţul privitor la „Happy hour” va fi afişat zilnic în restaurant.

Meniurile vegetariene le vor oferi mai multe variante gustoase clienţilor care nu agreează carnea, oul sau brânzeturile şi vin ca o opţiune fericită pentru cei ce vor să respecte regimul alimentar din postul Crăciunului.

Meniurile pentru cura de slăbire va vor oferi posibilitatea de a mânca pe săturate, dar nu cu preţul acumularii de calorii, iar meniurile afrodisiace vor fi apreciate de consumatori, evident, după plecarea de la restaurnat. China Blue mai are şi alte surprize culinare, dar plăcerea descoperirii lor este lăsată în seama celor care vor vizita localul. Conducerea restaurantului va aşteapta sa va bucurati de noile oferte şi va asigura ca fiecare masă la China Blue înseamna pofta de… viaţă!

Renumele de care se bucura China Blue, a fost confirmat, pe lânga nu­ma­rul mare de mureşeni care frecventează restaurantul, si de vizite importante, cum ar fi cea a fostului ambasador al SUA în România, Michael Guest, a sportivei Gabriela Szabo, a actorului Ion Caramitru, a dirijorului Shinya Osaki etc.

Happy hour:

-20 % la preţul mesei servite, o ora pe zi

Meniu vegetarian:

soluţii pentru cei care nu consumă carne

Meniuri afrodisiace:

pentru o viaţă mai frumoasă

Meniuri pentru cura de slăbire

gust bun, dar cu puţine calorii

Sursa: www.ziaruldemures.ro

This entry was posted in presa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.