Regulament Tombola China Blue

Principii generale de organizare a tombolei:

Perioada Tombolei

  1. Clienții restaurantului China Blue pot participa la tombolă pe parcursul perioadei  01.11.2012 – 23.12.2012
  2. Extragerea premiului ce va fi acordat, va avea loc la data de 23.12. 2012

Condiții de participare la tombolă

Prin înscrierea la prezenta tombolă, participantul își dă acordul pentru folosirea datelor personale de către organizator în vederea utilizării lor în campanii de marketing.

Pentru a participa la tombolă, o persoană sau un grup de persoane trebuie să facă o comandă minimă de 30 ron. În urma îndeplinirii criteriilor stabilite în articolul anterior, clientul va primi un talon de participare la tombolă, care, pentru a putea fi validat trebuie completat cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, buletin).

După completare talonul se depune în urna special amenajată, aflată în incinta restaurantului.

Premiul Tombolei

  1. Premiul tombolei constă într-o excursie pentru două persoane la Budapesta, în perioada 30.12.2012-02.01.2013 , care cuprinde trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus si REVELION 2013 la Hotel Erjebeth. Excursia nu include alte excursii, intrare plătită la obiective turistice, etc. Câștigătorul desemnat în urma extragerii va fi informat în data de 23.12.2012 în restaurantul China Blue sau telefonic.

Neprezentarea câștigătorului în termenul stabilit sau neprezentarea actului de identitate de către câștigător, în condițiile și în termenele stabilite în prezentul Regulament, duce la pierderea de către acesta a calitățiii de câștigător, fără nici o compensare din partea organizatorului.

LOCURILE II ȘI III CÂȘTIGĂ O CINĂ ROMANTICĂ PENTRU 2 PERSOANE LA RESTAURANTUL CHINA BLUE.

SUCCES!

 

Comments are closed.