Despre restaurantul China Blue Targu Mures

Vă mulţumim că ne onoraţi cu prezenţa dumneavoastră. Dacă sunteţi pentru prima oară la restaurantul CHINA BLUE Targu Mures înseamna că aţi simţit nevoia unei schimbări, iar daca sunteţi un client fidel al nostru, înseamnă că aţi dobândit o anumită cultură şi plăcere faţa de bucătăria asiatică.

Pentru a pătrunde mai adânc in tainele bucătăriei vă aducem la cunoştinţă câteva secrete:

- materia primă: pui, vită, porc, fructe de mare, legume, fructe, rămân neprelucrate până în momentul alegerii de către dumneavoastră a porţiilor de mâncare pe care doriţi să le consumaţi.

- se găteşte în wocuri, vase tradiţionale, pe un dispozitiv special din China, la flacără deschisă.

- se taie materia primă în formă de cuburi, acicular, felii, care se aleg în funcţie de felul de mâncare comandat de dumneavoastră.

- acum intră în rol priceperea bucătarului, care alege temperatura de preparare, combinatiile mirodeniilor, timpul ţinut la flacără mare sau mică.

Vă rugăm să aveţi înţelegere faţă de noi pentru că nimic nu este preparat dinainte şi reîncălzit, totul trebuie să fie proaspăt şi pe loc preparat.

Tradiţia unei mese în spirit asiatic spune că toate felurile de mâncare se pun pe mijlocul mesei, iar fiecare invitat la festin se serveşte separat, cu fiecare fel de mâncare în propria lui farfurie.

În speranţa că vă veţi simţi foarte bine şi mâncărurile vă vor oferi senzaţii deosebite, vă mai aşteptăm cu drag la restaurantul chinezesc China Blue Targu Mures.

Vă dorim poftă bună!

Comments are closed.