Sushi la China Blue

Intotdeauna mi-a placut mancarea chinezeasca si am devenit un mare fan al sosului de soia asa ca ieri am fost sa manac sushi la China Blue. Despre restaurant v-am mai zis lucruri bune, intre timp au schimbat si lingura de plastic :)

Pentru 12 lei primiti 6 bucati maaari de sushi (somon afumat, orez, ceapa, alge marine), putina varza, cateva felii de lamaie si wasabi (hreanul japonez). Mi-a placut ca si betisoarele sunt incluse in pret (asa se manaca sushi cu stil), in alte localuri trebuie sa platiti vreo 2 lei pentru ele.

Ce pot sa va spun despre sushi ca a fost fost foarte buna, poartia e mare, poate sa inlocuiasca un pranz. Mi-a placut ca au pus si putina varza in farfurie si lamaia s-a potrivit foarte bine cu somonul. A fost foarte bun si wasabi-ul, mi-a desfundat nasul si mi-a scos si o lacrima :)

Ca sa fiu putin carcotas, ca de obicei… Am o singura observatie la servire, de obicei langa sushi se da si un vas mic cu sos de soia. Este sos de soia pe masa si ne-am descurcat dar poate se schimba si asta in viitor.

Eu mi-am trecut pe lista de trebuie facut cel putin o data pe luna sa mananc sushi la China Blue asa ca daca va place sushi-ul mergeti si voi.

Sursa: Outinmures.ro

This entry was posted in presa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.